Rólunk

Társaságunk jogelődje Vas- Műanyagipari Szövetkezet néven 1949-ben alakult, majd a hetvenes évektől meghatározó szerepet tölt be az élelmiszeripari csomagoló anyagok hazai piacán, mint gyártó.  1997-ben a Karsai Rt. többségi tulajdont szerzett, 1998-ban költözött új telephelyére, melyet azóta is bővít, jelenleg 8.000 m² hasznos alapterületen végzi tevékenységét.

Filozófiánk

Az OVM-Karsai Zrt. kollektívájának célja komplex szolgáltatás nyújtása a vevői igény, az ötlet megfogalmazásától a termék teljes előállítási ciklusának lezárultáig.

Jelszavunk: Innovatív megoldásokkal az Ön szolgálatában!

Magas műszaki színvonalú szolgáltatások nyújtásával, illetve az általunk gyártott termékek minőségének folyamatos fejlesztésével kívánjuk kivívni vevőink, megrendelőink megelégedettségét, teljesíteni a látens igényeket is.

Vékonyfalú csomagolóanyagok gyártása

Az OVM-Karsai Zrt. piaci tevékenysége egyrészt az élelmiszer és vegyipar részére vékonyfalú csomagolóanyagok gyártása. A termékgyártáshoz szükséges komplett technológiai sor rendelkezésre áll (szélesrésű fejjel extrúderek, hőformázó gépek, az élelmiszeripari csomagoló anyagok dekorálásához szükséges nyomdák, címkéző és sleevelő gépek). A gyártáshoz szükséges formázó szerszámok tervezését mérnökeink, gyártását saját szerszámüzemünk végzi. Részt veszünk a partnerek igényei szerinti új csomagolások fejlesztésében, kivitelezésében.

Műszaki műanyagok gyártása

Az OVM-KARSAI Zrt. kiemelt fontosságú tevékenységi területe a műszaki műanyagok gyártása elsősorban autóipari és elektronikai ipar részére. Folyamatainkban nagy hangsúlyt kap a gyors, rugalmas tervezés, szerszámgyártás és termékgyártás a vevő által igényelt legmagasabb szintű elvárások figyelembevételével. Technológiánkat a piac elvárásai szerint folyamatosan fejlesztjük. Korszerű automata, félautomata vákuumformázó gépekkel, 5D térkivágóval és egyéb kiegészítő berendezéseinkkel biztosítjuk vevőink részére a kívánt minőséget és határidőt.